За компанията

Ние сме професионален екип с опит в различни сфери – програмиране, финанси, администрация, корпоративен мениджмънт, маркетинг и т.н. Ние не само можем да разберем нуждата на клиента, но и да го консултираме, когато става въпрос за нови и/или нестандартни решения.

Нашето вярване е, че трябва да „облечем“ идеята, проекта във възможно най-ефективния и надежден софтуер. Целта ни е да създадем точно това, от което имате нужда, на най-добрата цена. Като краен резултат вие получавате една добре работеща, лесна за обновяване и поддръжка система, която би улеснила изключително вашия бизнес или дейност. Използваните от нас технологии са: Java, PHP, JavaScript, jQuery, PostgreSQL, MySQL, SQLite.

Ние ще бъдем до вас не само при създваването на продукта, а и впоследствие – когато той трябва да се поддържа, променя и доразвива.

В работата си отдаваме изключително важно значение на дългосрочното сътрудничество с нашите клиенти и партньори. Ние можем да изработим за вас най-добрия софтуер само, когато между нас е установено пълно доверие, сътрудничество и стремеж към постигане на поставените общи цели.

Ние сме с вас през целия път - от идеята до успеха!

Екипът на PM SOFT.

Политика за защита на личните данни

Ние, екипът на ПМ СОФТ ООД, ценим коректността и прозрачността и нашата цел е да изградим силни и дълготрайни взаимоотношения с Вас – нашите клиенти и потребители.

Поради предмета си на дейност ПМ СОФТ ООД обработва лични данни. Във връзка с това ние разработихме нашата Политика за защита на данните в пълно съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

Вижте повече в Информацията за поверителност и защита на личните данни на клиентите на ПМ СОФТ ООД

Моля, прочетете внимателно информацията, и ако имате някакви въпроси, свържете се с нас на посочените по-долу координати. Имайте предвид, че може да поискаме доказателство за самоличността Ви, за да обработим конкретно Ваше искане.

Нашите партньори